Apparaten en accessoires
Mediterrane kippenpastei
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1612 kJ /
385 kcal
Vetten
19 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Enchiladas met rundvlees
30min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Vislasagne met courgette
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Kip met amandelen
25min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Moussaka met linzen
2u. 20min